KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies:

Happy student

Een KernTalentenanalyse voor je zoon of dochter is best een investering (€ 450 of € 550), dat heb je goed gezien. Misschien vraag je je af waarom het best wel wat kost? Welnu, ten eerste haal je met het analyseverslag een rijkelijke waarde in huis (het verslag is levenslang geldig!) en daarnaast is het ook een zeer arbeidsintensieve methode. Nadat een analist drie uur gewerkt heeft met de kandidaat, gaat het werk nog even door:

  • verdere analyse,
  • schrijven van een verslag,
  • het opstellen van combinaties,
  • en het formuleren van advies.

Bovendien betaal je bij Ilse Hendrickx van Kadelink ook haar expertise: 6 jaar ervaring als analist, masterniveau van analyseren, 17 jaar ervaring als studiekeuzeadviseur. Het is best wel wat kennis en ervaring die ze in het schetsen van jouw KernTalentenanalyseprofiel steekt.

Wat levert zo’n analyse op de lange termijn op? Erg veel, want je zoon of dochter weet namelijk waar hij of zij op kan letten als hij of zij keuzes maakt in het leven (studiekeuze, jobkeuze, keuze van hobby’s,…). Je voorkomt ook de verspilling van veel geld. Studenten zoeken soms na 2 jaar ‘studies proberen’ een studieadviseur op, om zichzelf beter te leren kennen en om betere keuzes te maken. Hoe zou de wereld van deze student er uitzien als hij eerder een KernTalentenanalyse had laten uitvoeren? Het zou hem verlies aan zelfvertrouwen hebben bespaard en zijn ouders een verlies van zo’n € 16.000. Tel even mee:

klik op deze figuur om te vergroten

De prijs van een analyse is jammer genoeg soms één van de dingen die best moeilijk ligt als het over de KernTalentenmethode gaat. Toch valt juist dat nog wel mee als je dit gegeven in het licht ziet van de drie à vier jaar studies die je zoon of dochter tegemoet gaat. Een nuttige investering of een mooi verjaardagscadeau? Wij denken van wel!

Falen is een kunst
vorig bericht
Krachtig met KernTalenten
volgend bericht