KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies:

“Hartelijk dank al voor wat u mij hebt geleerd dit jaar in verband met mijn studiemethode. Ik zou nu nog graag weten welke studierichting ik kan kiezen. Zou u me daar ook bij kunnen helpen?”
(Jacob, 18 jaar)

“Ik vond het heel leerijk om een visie te krijgen van iemand buiten school en familie, maar toch van iemand die zelf ook weet hoe ze tewerk gaan in het onderwijs. We hebben ook echt het probleem aangepakt, m.a.w., ik heb geleerd om een planning te maken, structuur te brengen in een tekst enz. en dit zijn dingen die ik nu nog blijf toepassen. Het heeft me echt geholpen!” (Nathalie, 16 jaar) “Dank u voor uw inzet en geduld tijdens mijn studies. Uw steun heeft mij veel geholpen.”
(Gert, 15 jaar)

“Hartelijk dank voor de feedback waarin ik mijn ervaringen ook wel kan terugvinden. We zullen Joris nog een jaar in het ASO laten normaal gezien en dan kijken waar hij het best naartoe gaat. Alvast bedankt voor al je werk en energie, het was voor ons een waardevolle begeleiding.”
(mama van Joris, 13 jaar)

“Ik heb een A-attest. Ik ben heel erg blij en ben u dankbaar. Ik had het echt nodig dat iemand samen met mij de planning maakte, alleen lukt dat toch niet zo goed.”
(Lieve, 18 jaar)

“Bedankt. Dit eindresultaat heb ik aan u te danken. Ik heb echt uw advies opgevolgd, de kabel van mijn tv uitgetrokken en me tijdens mijn examens afgezonderd. Ik ben geslaagd dankzij uw hulp.”
(Nora, 18 jaar)

“Ik heb mijn zoon gezegd dat we hem de basis en begeleiding gegeven hebben en dat het nu aan hem is. Hij weet nu hoe hij zijn cursussen kan structureren om nadien efficiënt te studeren en u hebt hem goede tips gegeven hoe hij het dan moet studeren. Alleen nog een kwestie van het zo te doen! U weet dat wel op een aangename manier aan te pakken met die gasten!”
(mama van Thomas, 15 jaar)

“Ik wil je even laten weten dat ik in mijn eerste jaar hoger onderwijs geslaagd ben zonder herexamens Mijn punten waren allemaal heel goed en ik behaalde 77% op jaartotaal. Nog eens bedankt voor de hulp.”
(Greet, 19 jaar)

“Ze heeft veel gehad aan jouw begeleiding en bij een aantal vakken merkten we ook jouw invloed sterk op. Laura heeft vertrouwen in jouw begeleiding, dat is voor ons echt duidelijk. Ik ga haar voorstellen om volgend schooljaar misschien de begeleiding toch nog wat te laten doorlopen. Vooral omdat ze er zo veel aan had. Ik vermoed dat ze dat zelf ook zal willen.”
(mama van Laura, 15 jaar)