KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:

Bloos

Ik vroeg of ik zijn getuigenis mocht delen. Dat mocht!

Dag Ilse,

Eerst en vooral dank je om samen met mij te hebben gewandeld doorheen deze analyses.
Het geheel voelt als een soort van visualisering en dieper begrip van al de processen die ik dagelijks ervaar.
Ik begrijp nu nog beter waarom ik me soms op een bepaalde manier voel en het heeft me ook nog de rest van de week erg in de ban gehouden.
Als een spons heb ik veel gelezen over de werking van Human Design, en bij uitbreiding mijn profiel, wat resulteerde in een wisselwerking van indrukken en emoties.
Het is vooral de innerlijke strijd van de kritische en nog geconditioneerde stem die weerstand biedt ten opzichte van mij intuïtie.

In mijn leven zijn reeds vele mensen op mijn pad gekomen en slechts een handvol zijn blijvende, betekenisvolle en waardevolle verbindingen geworden die ik koester los van hoe vaak ik ze zie of hoor. Jij bent voor mij ook zo iemand geworden die een belangrijke kentering heeft ingezet. Ik wil hiermee zeker geen verwachtingen neerzetten, des te meer waardering uiten voor de fijne en wijze mens die jij bent.

Jouw kennis en kijk naar de hybride vorm tussen Kerntalenten en Human Design kent een ongezien potentieel en net omdat jij de grenzen en kernprincipes van iedere discipline op zich zo respecteert, voel ik dat jij absoluut diegene bent die deze brug op de goede manier kan bouwen en neerzetten in de wereld.

Ik wens je een fijne week toe.
Warme groet

x

Ze zei: “Ik voel me niks waard!”
vorig bericht
Odette kreeg de analyse cadeau
volgend bericht