KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:

+32 486 99 31 73

Kerntalenten en Human Design

Een klant zei: “Ik ken nu mijn kerntalenten. Ik ken mijn human design. Beide analyses heeft u niet gedaan bij mij, maar ik lees wel dat u beiden kan interpreteren. Nu zou ik met beide methodes rekening willen houden in het zoeken naar een job. Kan je me verder helpen via loopbaancoaching?”

Dit was zo’n coole opdracht om verschillende redenen:

  • Het feit dat er nog mensen zijn die de twee methodes ontdekt hebben en er het briljante van inzien, is natuurlijk echt de max.
  • Voor mij als loopbaanbegeleider is het leuk om vanuit beide methodes te kijken, want wat de ene methode niet vertelt, legt de andere duidelijk uit.
  • Het is niet omdat je je analyses gehad hebt, dat dat het einde van het verhaal is. Ik kan me goed voorstellen dat je je als klant afvraagt: en nu? Hoe breng ik alles samen in mijn leven? Hoe kan ik vanuit de twee methodes in lijn leven met wie ik ben? Ik denk graag met je mee!

Om de eigenheid van beide methodes te respecteren bespreek ik ze allebei apart om dan de weg te zoeken naar een vertaling naar het eigen leven van de klant en naar de onderwerpen waar hij of zij interesse in heeft.

Denk je nu “Dit is iets voor mij!” Wel, dan nodig ik je uit me te contacteren met de vraag om ook zo’n bespreking te krijgen. Heb je nog geen analyse? Die kan je uiteraard aanvragen. Heb je één van de twee analyses en wil je de andere ook, dat kan! Neem contact met me op: info@kadelink.be

Als het in het kader van een loopbaanvraag is, dan kan je ook betalen met loopbaancheque (aan te vragen op de website van de VDAB).

Ilse Hendrickx
14 juni 2023

Lichaamsintelligentie, logische en mechanische kennis
vorig bericht
Never be afraid to follow your OWN path and fight for it!
volgend bericht