KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:

Je wil loopbaanbegeleiding om je carrière een andere wending te geven? Je gaat voor het eerst solliciteren en wil weten welke job het beste bij je past? Je wil een burn-out of bore-out vermijden in de toekomst? Je bent moe en weet niet waar die vermoeidheid vandaan komt? Je wil je energiegevers (sterktes) en energievreters (valkuilen) kennen? Je wil je talenten, energiegevers en sterktes gebruiken om slimme loopbaankeuzes te maken?

Wat houdt loopbaancoaching bij Kadelink in?

  • Je komt NIET in een therapeutische setting terecht.
  • Het traject dat we met je gaan, is kort, doel- en resultaatgericht.
  • Met de kerntalentenmethodiek brengen we eerst je energiegevers (sterktes) en energievreters (valkuilen) in kaart. Je ontvangt een uniek uitgebreid verslag van min. 30 blz. over je karakter, je potentieel en je motivatie. Dit rapport is levenslang bruikbaar. 
  • Het vervolg van de coaching zet je op weg om voor jezelf, binnen de mogelijkheden die jij hebt als individu, stappen te zetten richting een loopbaan waarin je tevredenheid, geluk of passie voelt.
  • Je komt terecht bij ervaren loopbaancoach Ilse Hendrickx. Ilse begeleidde meer dan 700 mensen richting een loopbaan die passend is bij hun persoonlijkheid.
  • Het life-changing stuk zit in de aanpak, de stijl en de persoonlijkheid van deze loopbaancoach. 

Wat kost een loopbaanbegeleidingstraject bij Kadelink?

Waar gaat de loopbaancoaching door?

Ilse heeft haar kantoor in Leuven.

Meer info nodig?

Neem contact op met Ilse Hendrickx van Kadelink + 32 486 99 31 73 of info@kadelink.be .