KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies:

Je weet niet zo goed wie je bent, wat je wilt of wat je kunt in het leven? Je hebt wel een vaag doel of een voorzichtige droom voor jezelf, maar je weet totaal niet of dit alles bij je past? Als je jezelf beter wilt leren kennen en veel meer wilt leven volgens jouw unieke persoonlijkheid, dan is dit aanbod voor jou.

Ilse Hendrickx, jouw coach in dit traject, is gespecialiseerd in twee unieke methodes om een persoonlijkheid in kaart te brengen:

  • Kerntalentenmethode: focust op het naar boven halen van je talenten, je motivatie, je potentieel en je karakter, je valkuilen, enz.
  • Human Design: gaat over de mechanica in je lichaam, de energie in jezelf en in relatie met anderen, de voor jou correcte autoriteit om beslissingen te maken, enz.

De uitkomst van deze analyses geeft je jouw eigen kompas in handen om te navigeren in het leven. De verslagen zijn levenslang bruikbaar bij het maken van keuzes, bij het veranderen van koers of bij het leven volgens je authentieke zelf.

De afgelopen jaren heeft Ilse ontdekt dat deze twee methodes elkaar perfect aanvullen en dat de ene biedt wat de andere niet kan bieden en omgekeerd. En daarom werken we voor het verkennen van een persoonlijkheid met beide methodes.

Wat houdt dit programma in?

  • Kerntalentenanalyse: analyse + verslag
  • Human Design basisanalyse: analyse + verslag
  • 3 opvolggesprekken op jouw maat

Wat kost het traject?

€ 970 (incl. BTW)

Kan je dit traject ook gebruiken bij studiekeuze en loopbaankeuze?

Jazeker! We vertrekken in dit traject (heel uitgebreid) van wie jij écht bent en dat is nog altijd de beste basis voor het vormgeven van je verdere leven (studie, job, woning, hobby’s, relatie,…). Je wilt toch als rode draad in je leven hebben dat je authentiek jezelf kan zijn en dat de dingen die je kiest je een goed gevoel geven?

Kan je ook één van de twee methodes kiezen?

Dat kan! Het kan bijvoorbeeld zijn dat je al één van twee analyses achter de rug hebt en nu de andere methode wil verkennen. In zo’n geval maak ik voor je een programma op maat. Neem contact op met Kadelink om de prijs en de voorwaarden te kennen.

Meer info nodig?

Neem contact op met Ilse Hendrickx van Kadelink + 32 486 99 31 73.