KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:

Soms is het goed je in het leven te laten verrassen.

Ik doe het wel vaker, naar een dorpje trekken niet wetende wat ik er zal aantreffen en me laten verrassen. Of juist dat dorpje kiezen waarvan recensies aangeven dat er “niets” te zien is. Zo stond ik eens in Chiusi te kijken naar een fenomenaal Toscaans landschap. “Chiusi stelt niet veel voor,” stond er in een reactie op internet. Maar door mijn bril ontvouwde zich een fantastisch landschap: zacht glooiende heuvels, rijen cipressen aan de horizon van een afgelegen landgoed. Ik ging in Chiusi op een bankje zitten en een inwoner met een schattig hondje sprak me aan in het Italiaans. Ik dronk de eigen gemaakte wijn van mijn buurvrouw, at de lekkerste vijgen, pruimen en tomaten ever. Chiusi omarmde mij met puurheid.

Ik stel niet veel voor,” zeggen mijn klanten wel eens. Als ze het niet zeggen, zijn sommigen heel goed in het uitstralen van dit gedachtengoed. Ik beschouw het als één van mijn opdrachten om te zeggen wat ik zie vanuit mijn KernTalentenbril. Wat ik zie aan persoonlijkheid is altijd -ja, werkelijk waar altijd, zonder uitzondering- briljant én verrassend in positieve zin. Misschien denkt u nu: “Ilse, jij hebt een te roze bril in het leven!” Welnee, integendeel. Na KernTalentenanalyses zie ik steeds hoe schoon en uniek de mens is. Toch verbloem ik niets, durf ik de confrontatie aangaan en zeker als ik zie hoe mijn klant de saboteur is van dat eigen unieke moois. Het gaat bij een KernTalentenanalyse over het in de verf zetten van die mooie persoonlijkheid en de perspectieven in dit verband.

In Spoleto bestelde ik in ‘ristorante Appolinare‘ het verrassingsmenu omat ik houd van verrassingen (zolang ze maar niet plotseling zijn). Ik kreeg drie sublieme Italiaanse creaties waarvan de eerste ‘gnocchi met een saus van saffraan en truffel’ was. “Wie verzint het?” denk ik dan. Zo is het ook met de KernTalenten. Elke combinatie van KernTalenten is anders (er zijn 94 miljard mogelijke combinaties). Elk verhaal en elke persoonlijkheid is uniek. Die unieke mix verrast me elke keer weer.

Wil jij het verrassende van jouw persoonlijkheid ontdekken EN er mee aan de slag gaan? Boek nu je afspraak op info@kadelink.be of bel 0486 99 31 73.

Ilse Hendrickx
24/08/2017

Bepalen verslavende apps je leven?
vorig bericht
Don’t give up!
volgend bericht