KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:

Eindelijk is het zover: het eerste spel dat gaat over kerntalenten zag het levenslicht. Het idee is eigenlijk heel simpel ontstaan in 2019. Mijn eigen vrienden kennen allemaal hun kerntalentenprofiel. Dit bracht me op het idee om elkaars kerntaletenprofiel spelenderwijs te verkennen. Ik bracht iedereen samen en stak de vragen (toen nog geschreven op eenvoudige papiertjes) in een grote glazen bokaal. De reacties nadien waren voor mij zo verbluffend dat ik besloot dit spel verder uit te werken zodat iedereen ervan kan genieten.

Talent Space kan gespeeld worden met maximaal 8 personen. Het spel is bedoeld voor vriendengroepen, families of collega’s die elkaar beter willen leren kennen vanuit ieders kerntalentenprofiel. Hoewel er een competitief element in het spel zit, is het doel veel meer een gesprek met elkaar aangaan en meer begrip opbrengen voor elkaar. Het spel bevordert invoelende empathie.

Van dit spel is er slechts één exemplaar ontwikkeld en het wordt gespeeld met een spelleider (Ilse Hendrickx, ervaren kerntalentenanalist en maker van het spel). Het spel zelf is niet te koop, maar je kan de spelleider wel huren voor een dagdeel. De spelleider komt ter plaatse en neemt jullie mee naar Talent Space. Let’s play!

Ben jij de volgende astronaut die Talent Space wil verkennen? Laat het me weten!