KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:


Je wil een studierichting kiezen en weet nog niet goed welke? Je wil weten welke unieke talenten je hebt en wat je daar mee kan doen?

Als je een goede studiekeuze wilt maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent. Daarom starten we bij het achterhalen van jouw unieke kerntalenten, nl. je karaktereigenschappen, je ontwikkelingskansen en je natuurlijke motivatie om ergens voor te gaan. De kerntalentenanalyse levert een uniek verslag op dat levenslang bruikbaar is bij het maken van slimme keuzes.

Verder proberen we je al iets meer zicht te geven op jouw missie en doel in het leven, je innerlijke drijfveren en je plaats in het grotere geheel.

Als laatste stap in het proces helpen we je bij het bepalen van je studierichting. Je krijgt advies omtrent een studiekeuze die gebaseerd is op jouw sterke talenten en interesses.

Waarom zitten zoveel jongeren tegen hun zin op de schoolbanken? Ze kampen met demotivatie, frustratie en een gebrek aan interesse… Eén van de oorzaken daarvan is dat ze teveel aandacht besteden aan bezigheden die niet aansluiten bij hun talenten en interesses: een verkeerde studierichting. Het is niet gemakkelijk om uit een overvloed aan studierichtingen de juiste keuze te maken. Kadelink begeleidt bij het maken van een goede keuze en neemt als basis daarvoor jouw eigen unieke persoonlijkheid. Eenmaal je talenten duidelijk zijn, kan je gericht kiezen voor de domeinen in het leven die aansluiten bij je sterktes. Gevolg: energie, passie, motivatie… en succes.

Een studiekeuzeadvies op basis van een kerntalentenanalyse kost:

  • € 470  (incl. BTW)

Wat houdt een kerntalentenanalyse in de praktijk in?

  • Jouw kerntalenten worden vastgesteld aan de hand van een vragenlijst die je invult.
  • Daarna volgt er een interview. Het interview dient om te kijken in welke mate je kerntalenten al ontwikkeld zijn.
  • Na het interview bespreken we de resultaten en krijg je de kans om vragen te stellen.
  • De kerntalentenanalyse levert een uniek verslag op dat levenslang bruikbaar is bij het maken van slimme keuzes.
  • De analyse zelf duurt ongeveer 3 uur.
  • In de 6 maanden na je analyse mag je nog een terugkomgesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis. Het is de bedoeling dat je met een gerust hart beslissingen kan nemen in verband met je studiekeuze.

Meer info nodig?

Neem contact op met Ilse Hendrickx van Kadelink + 32 486 99 31 73.