KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies:

Wat is Human Design?

Human Design werd de wereld in gebracht via de stichter Robert Allan Krakower in 1987. Robert, die zich na de ontdekking Ra Uru Hu liet noemen, wijdde zijn leven aan het verspreiden van de wetenschap van de differentiatie over de hele wereld.

Het Human Design Systeem is een logisch systeem dat mensen beschrijft aan de hand van geboortegegevens. Via die gegevens kan je weten hoe een persoon van nature uit in elkaar steekt.
Het systeem bevat elementen van de oude waarnemingssytemen en hedendaagse wetenschappen, maar valt met geen enkele ervan volledig samen.

Oude waarnemingssystemenHedendaagse wetenschappelijke disciplines
Chinese I-TjingGenetica
Joodse KabbalaAstronomie
AstrologieBiochemie
Indische Chakra-leerKwantummechanica

Het is een grote puzzel waarin de afzonderlijke elementen pas betekenis krijgen van zodra alles in elkaar klikt. Je hoeft er niet in te geloven. De grondlegger raadt ons aan ermee te experimenteren. Zin om je experiment te beginnen?

Inzet van het systeem binnen Kadelink?

Ilse Hendrickx maakt als analist gebruik van dit systeem bij klanten die het volgende willen begrijpen over zichzelf:

 • Wat is mijn natuurlijke ZELF en mijn NIET-ZELF?
 • Welk soort energie breng ik in de wereld en hoe verhoudt mijn energie zich ten opzichte van de energie van anderen? Alles is energie, dat merk je meteen als je een ruimte met mensen binnen stapt.
 • Op basis van welk betrouwbaar systeem neem ik best beslissingen?
 • Wat is mijn unieke bijdrage aan de samenleving?
 • Welke levenskrachten heb ik gekregen in het leven?
 • Hoe steekt mijn mechanica en lichaamsbewustzijn in elkaar?
 • Wat zijn de bewuste en onbewuste stukken in mezelf en hoe hebben die invloed op elkaar?
 • Wat zijn heel specifieke karaktereigenschappen van mij en zijn ze bewust of onbewust in mezelf aanwezig?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Wat in mijn leven leidt tot weerstand, frustratie, bitterheid of woede?
 • Welk effect kunnen anderen hebben op mijn systeem?
 • Hoe kan ik de ander beter begrijpen en respecteren?
 • Welke systemen houden me weg van mijn ware ZELF?
 • Welk is de weg naar deconditionering en transformatie naar mijn natuurlijke ZELF?
 • Nog veel meer …

Wat doet Ilse Hendrickx als Human Design analist?

Een analist ‘leest’ een kaart (zie foto). In het Engels spreken ze daarom ook over een ‘Human Design reading’. Ilse spreekt liever over ‘analyse’, ook omdat ze haar eigen analytische skills sterk inzet voor de lezing van de kaart en een praktische toepassing van het systeem nastreeft.

Bovendien laat het woord ‘reading’ uitschijnen dat het zou gaan over iets spiritueel of iets zweverigs, maar bij Kadelink wordt de typische kaart niet vanuit spiritualiteit benadert. Ilse is als analist zelf heel down to earth en kritisch op elk systeem dat ze gebruikt. Voor degenen die het systeem al een beetje kennen: Ilse is een energetische projector met een 2/4 profiel en een grote motivatie om mensen te empoweren. Haar doel is dat een individu in zijn kracht komt te staan.

Heb je interesse in een Human Design analyse?

Neem contact op via info@kadelink.be of +32 486 99 31 73