KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies:

Zoektocht naar mensen met autisme

Momenteel volg ik de studie ‘postgraduaat autisme’. Ik wil meer weten over autisme en hoe ik mensen met autisme kan helpen bij het vinden van een geschikte studie of job. De mensen met autisme die ik in het verleden al mocht begeleiden wil ik bedanken, want het is dankzij hen dat ik voel dat ik erg graag werk met deze doelgroep. Mijn doelstelling is om mijn werking binnen Kadelink meer autismevriendelijk te maken en als expert autisme naar buiten te treden vanaf juli 2019.

Voor een opdracht op school zoek ik twee personen (jongeren ouder dan 14 jaar of volwassenen) met autisme die:

  • bereid zijn gratis een KernTalentenanalyse te laten afnemen (als dank voor je deelname aan mijn opdracht krijg je gratis de analyse ter waarde van 750 euro, mijn studiekeuze- of jobsdvies én je persoonlijk KernTalentenverslag);
  • bereid zijn me te helpen door zich te laten filmen bij onze kennismaking en de intro tot de analyse (kennismaking met jou en de uitleg over wat de analyse inhoudt). Ik schat in dat we maximum zo’n 20 minuten opnametijd nodig hebben. Pret verzekerd: ik heb een Limburgs accent en heb zelf een hekel aan gefilmd te worden. Omdat de opdracht voor school verplicht is, heb ik besloten het zo goed mogelijk te doen samen met mijn kandidaten. Na de intro gaat de camera uit, wordt deze weggelegd en volgt een volwaardige analyse die niet gefilmd wordt. We kunnen dan in alle rust verder werken;
  • bereid zijn een papier te ondertekenen waarop ik verklaar dat ik deze film enkel laat zien in de supervisiegroep van mijn klas (20 medestudenten en mijn docent) en dat deze film daarbuiten nergens wordt gebruikt of gepubliceerd. Je zal op beeld komen, maar uiteindelijk gaat het over mijn handelingen als begeleider (en dus niet over wat jij doet of zegt) die mijn medestudenten observeren;
  • zich kunnen vrijmaken in de week van 4/02/2019 én in de week van 18/02/2019.

Ik zou het fijn vinden als de personen die ik zoek willen meewerken aan het autismedeskundig maken van mijn werking binnen Kadelink.

Dus,… wil jij die gratis analyse, meld je dan aan bij Ilse Hendrickx van Kadelink op het telefoonnummer 0486 99 31 73. Je mag ook een e-mail sturen: info@kadelink.be .

Hartelijk dank alvast!

Ilse Hendrickx
15 november 2018

Marie Kondo jouw leven
vorig bericht
Talent bevrijden
volgend bericht