KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies:

Heb je al ooit van Human Design gehoord? Meer en meer mensen vinden de weg naar deze fantastische methode. De grondlegger van de methode spreekt over ‘wetenschap van de differentiatie’ en ik vind dat deze beschrijving het beste de lading dekt. We zijn allemaal anders en deze methode geeft ons zicht op wie we uniek zijn en op hoe we handig doorheen deze complexe wereld kunnen navigeren.

Human Design is een systeem voor persoonlijke ontwikkeling en het doet je begrijpen hoe je in elkaar steekt. De reis door het experiment van Human Design kan je doen transformeren in het leven. Het systeem helpt je te begrijpen waarom je je gedraagt zoals je je gedraagt en welk potentieel er in je zit.

Wat ik momenteel gepubliceerd heb over Human Design:

In de toekomst ga ik nog veel meer schrijven over en organiseren rond Human Design. Ik ben nu nog druk bezig met mijn studie die heel veel van mijn tijd opslokt. Na mijn studie ben ik gecertificeerd Internationaal Human Design Analist en heb ik tijd om dit gedeelte op mijn website verder uit te bouwen.

Ben je heel nieuwsgierig naar hoe jouw chart of bodygraph eruit ziet?


Ik wil het volgende nog opmerken: ik kan soms mijn ogen niet geloven,… zoveel onzin dat er op internet te vinden is over Human Design. Het is een kluwen aan informatie waar je heel moeilijk je weg in vindt. Veel info wordt uitgezonden door niet-professionals die eigenlijk op eigen houtje gaan verkondigen wat ze denken dat klopt (terwijl de grondlegger dus iets compleet anders bedoelt). Daarom dat ik je altijd zou aanraden om gecertificeerde analisten te raadplegen die gestudeerd hebben in de IHDS of aan scholen die door de IHDS zijn erkend. Het is niet voor niets dat de studie in totaal 3,5 jaar in beslag neemt en vergelijkbaar is met een universitaire studie.

Heb je interesse in een Human Design ?

Neem contact op met Ilse via info@kadelink.be
of bel naar +32 486 99 31 73