KADELINK

Voor studie- en loopbaanadvies + human design:

Heb je al ooit van Human Design gehoord? Meer en meer mensen vinden de weg naar deze fantastische methode. De grondlegger van de methode spreekt over ‘wetenschap van de differentiatie’ en ik vind dat deze beschrijving het beste de lading dekt. We zijn allemaal anders en deze methode geeft ons zicht op wie we uniek zijn en hoe we handig doorheen deze complexe wereld kunnen navigeren.

Human Design is een systeem voor persoonlijke ontwikkeling en het doet je grondig begrijpen hoe je in elkaar steekt. We geven je een soort van gebruikshandleiding voor je leven. Klinkt best cool, toch? De reis doorheen het experiment van Human Design kan zorgen voor een positieve transformatie in je leven en voor het nemen van beslissingen die aansluiten bij je ware aard. Het systeem helpt je te begrijpen waarom je je gedraagt zoals je je gedraagt. Het biedt je praktische hulpmiddelen en strategieën om de uitdagingen van het leven aan te kunnen en je potentieel te maximaliseren.

Sommige mensen vragen me of ik Human Design enkel gebruik bij studie- en loopbaanadvies. Nee, ik pas Human Design ook ruimer toe op je hele levensloop. Allerlei levensvragen en invalshoeken kunnen aan bod komen in een Human Design analyse. Het is vooral belangrijk dat je jezelf wil leren kennen en dat je wil vechten voor je authentieke zelf.

Wat ik momenteel gepubliceerd heb over Human Design:

In de toekomst ga ik nog veel meer schrijven over Human Design, maar momenteel ben ik in de laatste fase van mijn studie die 3,5 jaar duurde. Na mijn studie (ik moet enkel nog examen afleggen in september en wacht momenteel tot mijn docent examen kan afnemen) ben ik gecertificeerd Internationaal Human Design Analist en heb ik tijd om dit gedeelte op mijn website verder uit te bouwen.

Ben je heel nieuwsgierig naar hoe jouw chart of bodygraph eruit ziet?


Ik wil het volgende nog opmerken: ik kan soms mijn ogen niet geloven,… zoveel onzin dat er op internet te vinden is over Human Design. Het is een kluwen aan informatie (werkelijk een rabbit hole) waar je heel moeilijk je weg in vindt. Veel info wordt uitgezonden door niet-professionals die eigenlijk op eigen houtje gaan verkondigen wat ze denken dat klopt (terwijl de grondlegger dus compleet iets anders bedoelt). Daarom dat ik je altijd zou aanraden om gecertificeerde analisten te raadplegen die gestudeerd hebben in de IHDS of aan scholen die door de IHDS zijn erkend. Het is niet voor niets dat de studie in totaal 3,5 jaar in beslag neemt en vergelijkbaar is met een universitaire studie.

Heb je interesse in een Human Design ?

Neem contact op met Ilse via info@kadelink.be
of bel naar +32 486 99 31 73